Ons woonconcept het Margaretha Woonhof

Het Woonhof biedt ruimte aan twee woongroepen van appartementen in een rustige, centraal gelegen woonwijk in het dorp Huijbergen. De woongroep op de begane grond bestaat uit 8 éénpersoons appartementen met elk een eigen keuken, toilet en badkamer. Centraal op de begane grond is de gezamenlijke grote woon- en eetkamer, de keuken en een tuin met zonneterras.

Op de eerste etage, bereikbaar met trap en lift, bevinden zich 9 éénpersoons appartementen met elk een eigen keuken, toilet en badkamer, waarvan enkele samen te voegen zijn tot tweepersoonsappartementen. Ook hier is een gezamenlijke ruime woon- en eetkamer, keuken en balkon aanwezig, waar wonen en genieten samen komen.

MW-Tuin-01.jpg

Recreëren 

Margaretha Woonhof beschikt over een riante tuin met prachtige bomen en mooie terrassen. Er is een recreatieruimte aanwezig bij de entree, bedoeld voor activiteiten voor alle bewoners.

Tevens kunnen de bewoners beschikken over een eigen berging met elektrisch oplaadpunt voor fiets of scootmobiel en er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Direct voor de hoofdingang bevindt zich de bushalte voor streekvervoer naar Hoogerheide, Bergen op Zoom en Roosendaal. Margaretha Woonhof ligt direct aan het dorpscentrum van Huijbergen. Hier zijn de nodige centrumvoorzieningen zoals cafés, restaurants, een kapsalon, een geldautomaat en uiteraard een Spar supermarkt met een PostNL punt. Direct naast Margaretha Woonhof ligt het multifunctionele (activiteiten)centrum De Kloek. Hier worden tal van culturele programma’s aangeboden.

 

EETKAMER BEGANE GROND

RECREATIERUIMTE

WOONKAMER 1e ETAGE

EETKAMER/KEUKEN 1e ETAGE

TERRAS BEGANE GROND

BERGING VOOR FIETS EN/OF SCOOTMOBIEL

 

Klik op onderstaande button om meer te lezen over onze appartementen.