logo compleet.png
 

 

Centraal gelegen in de Zuid-West Hoek van Noord Brabant ligt in het dorp Huijbergen Margaretha Woonhof & Medisch Centrum. Het pand heeft in het verleden dienst gedaan als woonzorgcentrum maar is in 2017 volledig verbouwd en compleet gemoderniseerd voor de functies van verzorgd samen wonen en medisch centrum.

Het Margaretha Woonhof bestaat uit 2 groepen van 8 en 9 luxueuze woonappartementen waarbij iedere appartementengroep een eigen gemeenschappelijke woonruimte heeft met mooie buitenterrassen. Ieder appartement beschikt bovendien over een eigen berging waarin het opladen van een elektrische fiets of scootmobiel correct geregeld is. Voor de bewoners in Margaretha Woonhof wordt persoonlijke (thuis)zorg op maat geleverd, 24 uur per dag en 7 dagen per week, door gemotiveerde en ervaren zorgverleners.

Het Woonhof ligt direct aan het dorpscentrum van Huijbergen. Hier zijn de nodige centrumvoorzieningen zoals cafés, restaurants, een kapsalon, een geldautomaat en uiteraard een Spar supermarkt met een PostNL punt. Direct naast Margaretha Woonhof ligt het multifunctionele (activiteiten)centrum De Kloek. Hier worden tal van culturele programma’s aangeboden.

Direct voor de entree van Margaretha Woonhof is een bushalte aanwezig waardoor gebruik van het openbaar vervoer erg goed geregeld is. Het Woonhof zelf ligt in een nieuw ingerichte groene omgeving bestaande uit een grote afgeschermde tuin met diverse looppaden en terrassen waar de huurders lekker kunnen genieten van de zon en buitenlucht. Met in de inrichting van de omgeving is optimaal rekening gehouden met  mindervaliden toegankelijkheid. 

Het Margaretha Medisch Centrum is ingevuld met Huisartsenpraktijk Huijbergen, een apotheek met 24 uurs uitgifte automaat, een echo – prikruimte voor Star-shl diagnostisch centrum, een mondhygiëniste en een fysiotherapie oefenzaal.

Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig voor alle gebruikers van Margaretha Woonhof & MC

 
 

Meer lezen over Margaretha Woonhof?
Klik op onderstaande button om onze informatie folder te downloaden!